×
Referenties Klanten Wat doen we Marketingadvies /Opleiding op maat Ons team Blog Contact GRATIS workshop

Leren omgaan met de nieuwste trends.

Een website zelf leren aanpassen? Je Facebookpagina beheren? Meer tips voor een doeltreffende Instagrampagina? Een digitale nieuwsbrief zelf leren versturen via Mailchimp?

Wij bieden opleidingen op maat aan voor bedrijven. 📗📘📙CMS

In deze opleiding leren we jou hoe je zelf de inhoud van je website kan beheren d.m.v. een content management systeem. Een CMS is een softwaretoepassing dat zeer gebruiksvriendelijk is. Onze websites zijn zo opgesteld dat we gemakkelijk nieuwe modules en applicaties kunnen toevoegen. We bespreken de voornaamste onderdelen en de opbouw van je website 🖥. We wijzen je graag de weg zodat je zelf binnen de kortste keren als een volleerd programmeur aan de slag kan.

 

Instagram & Pinterest

Hoe kan je weten welke hashtags #️⃣ relevant zijn voor jouw bedrijf? Welke foto’s hebben een grote impact bij mijn doelgroep? Hoe kan ik betalend adverteren in de juiste doelgroep? Wij bieden je een opleiding waarin je heel wat tips krijgt om je sociale media profiel 📱 op te starten of te verbeteren.

Facebook for business

Facebook is het ideale middel om jezelf te promoten en om een dynamiek met de buitenwereld te creëren. Door gebruik te maken van dit platform, bereik je een groter aantal potentiële klanten. We helpen je met het opzetten van een bedrijfspagina of geven je tips hoe je jouw bestaande pagina kan optimaliseren. A.d.h.v. de publicatietool tonen we je hoe je berichten inplant, concepten bewaart, berichten promoot of een nieuwe advertentie opzet. We maken je wegwijs in de verschillende soorten advertenties die je kan opzetten en hoe je deze opvolgt.

 

Canva

Creëer in no time professionele content door middel van Canva, een zeer gebruiksvriendelijk grafisch programma. In deze opleiding leggen we je de verschillende mogelijkheden en functies uit 🎨. We leren je hoe je zelf sterke visuals kan maken die je rechtstreeks vanuit Canva deelt op verschillende sociale media platformen. Technische voorkennis is niet nodig, Canva is een zeer eenvoudige tool om mee te werken.

LinkedIn

LinkedIn is een waardevolle tool om je netwerk uit te breiden en om je te profileren. Het platform helpt je bij het vergroten van je expertstatus bij je doelgroep, waardoor je meer klanten kan aantrekken. In deze opleiding tonen we jou de voornaamste functies van dit gebruiksvriendelijk medium.

 

Mailchimp

In de reclamewereld is Mailchimp dé referentie op het gebied van e-mailmarketing. We leren je aantrekkelijke digitale nieuwsbrieven opmaken en versturen a.d.h.v. een gepersonaliseerde template. Hiernaast lichten we ook toe hoe je mailings kan versturen 📩 en analyseren. Zo blijf jij top of mind bij je doelgroep.

 

SEA

A.d.h.v. SEA (search engine advertising) neem je een voorsprong op je concurrenten. Met deze betalende marketingtechniek verschijn je hoger bovenaan de zoekresultaten in Google. Hoe hoger, hoe waarschijnlijker dat jouw bedrijf aangeklikt wordt en hoe groter je kans op succes 📈. In deze opleiding leren we je de essentie om zelf aan de slag te kunnen gaan. Treed toe tot de groep tevreden ondernemers die hun marktwaarde zagen stijgen dankzij Google Ads.

 

SEO

SEO oftewel ‘search Engine optimization’. Met deze opleiding leren we je hoe je jouw website kan optimaliseren om beter te scoren op Google 🔝 . Wij focussen ons op het schrijven voor SEO, bepalen van de zoekwoorden 🔎 en het optimaliseren van afbeeldingen. Met deze zaken kan je straks vlotjes aan de slag om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

 

 


Geen tijd voor een opleiding?
Wij beheren vol enthousiasme de inhoud van je website, jouw sociale media of we sturen een doeltreffende nieuwsbrief uit in jouw plaats.

Leergierig?
Vraag hier vrijblijvend offerte aan.